• Kaif
    Ad 1. Hosszú-hosszú hetek óta először fordult meg gyenge elmémben az spontán, már születésekor elvetélt ötlet, hogy felnézzek egy magyar szerverre publikolni. Bevallom, mea culpa satöbbi, rossz ötlet volt:)

Ad 2. Nagyjából 5 perce voltam fent a szerveren. Sajnálatos módon a betöltő képernyőn, illetve a szerver oldali üzenetben csak annyi van kiírva, hogy zászló védelme claymore-ral tilos. Az én bárdolatlan agyam ezt úgy fogta fel, hogy akkor a zászlótól messzebb már lehetséges a kis sumákok lerakása. Tanulatal mivoltom gondolom nem ment fel tettem súlya alól...

Ad 3. Noob kollégától sokat tudok még tanulni, erre rájöttem. Az a keresetlen, már-már Móriczi magasságokba ívelő szókincs, amivel tudomásomra adta enyhe felháborodását a claymore iránt, nekem sajnos nincs meg. De igyekszem tanulni, hidd el

Ad 4. Majd elfelejtettem megköszönni neked a nevelő célzatú tk-t. Fél éjszaka álmatlanul forgolódtam az ágyban, hideglelés váltogatta a hőhullámokat... De valahogy majd kiheverem, remélem nem okoz maradandó lelki sérüléseket csiszolatlan személyiségemben....