• Fujiryu
    Na mesélek egy jó történetet...

Ma délután megérkezek Petiékhez, nézem hogy játszik a 25th szerveren, kicsit megtetszik hogy a brutál gépével szinte minden golyó betalál, szóval kitúrnom a géptől és leülök oda játszani.A TS-en hárman vagyunk, én atw, meg sebi.A szerveren szépen nyomulunk én meg atwe amcsi, sebi mec oldalon...A 25thsok a spawnkemp ősi teknikáját használva és kickelve az oldalunkon az embereket behúzzák a hotelt...Átáll sebi usmcnek, csinálunk egy squadot.Megindulunk hotelnek hárman a 25thsok is 4-en a másik oldalon(van még pár überskilles unlockláma rajtuk kívül de a mi oldalunkon nem sokáig, mert kickelik hamar commanderkedésért, jogosan) Square-t behúzzuk könnyedén megyünk marketre...Na itt becsatlakozik szárdzsentkelli a játékba.Beáll a 25thsokhoz.A 25thsok az első támadásunk kivédték(leszedték atwe-t meg sebit) én meg taktikusan menekülök és távoli lövésekkel irtom őket, a foglalási zónán kívülről, az erősítés megérkezéséig.Szóval szedegetem lefele a 25thsokat, jönnek a fregek rendesen egymás után, egyszer csak 3 búúúúmhedsát(kicsit engem is meglepett hogy hogy sikerült, Peti meg majd meghalt mögöttem a röhögéstől), a 4. 25th-st atwe küldi a túlvilágra...Mennék foglalni a zászlót de nem érek oda mert látom kiírva, BANNING Flash! Tp.Peti SPAWNCEMPING :D
    Szóval köszönöm a 25ths adminnak a játékot és kívánok neki eredményekben gazdag alsó tagozatot...