FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
OFF:
Sziasztok!
Tesóm mutatott egy rém egyszerű kis fórumos játékot. Megadott pénzből lehet hadsereget fejleszteni, felszerelni. Lehet katonákat kiképetni, támadni, védekezni stb. Rém egyszerű dolog, akit érdekel próbálja ki.
http://fxck.rakanis.hu/
Regelni kell a fórumra, majd a banner alatt megtalálható "Army System" kell kattintani, majd a "Army System 2.2" pontra.
Bal oldali menüből a Pick race-el lehet kiválasztani hogy melyik fajjal indulsz, jobb oldalt pedig h milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Ha sikerült választanod, akkor a base pont jön be mindig.
Base: Itt található minden ami a seregeddel kapcsolatos. Katonáid száma, mennyi pénz jön be, mennyi katona, támadó köreid száma. Pénz és kör 20 percenként nő. Katonák 24 óránként gyarapodnak.
Ha nincs köröd nem tudsz támadni. Minél nagyobb kört áldozol a támadásra annál több pénzt szerezhetsz.
Attack: Itt tudod kiválasztani kit támadsz meg. Győzelem esetén pénzt kapsz. Támadásod sikeressége függ a katonáid számától, felszerelésüktől és a skilltől.
Armory: Felszerelési tárgyakat vehetsz. Ha több van egy adott fajtából akkor + annyival nő a támadásod vagy védekezésed ereje. Javíthatod fegyvereidet és páncéljaidat.
Training: Itt képezheted ki a katonáidat, védőnek, támadónak, kémnek...stb. Upgradelheted azt, hogy mennyivel nőjjenek a katonáid 24 óránként és a skillek is itt fejleszthetőek.
Intelligence: Még nem tudom itt mi lesz.
Mercenaries: Itt lehet pénzért katonákat felfogadni.
A játék egyszerű és mégis izgalmas tud lenni. Lehet taktikázni, mivel minden a pénz körül forog. Nagyon jól ki lehet fosztani a többieket, és ezáltal fejlesztni a saját csapataidat. De nem árt ha minél előbb elköltöd a pénzedet, mivel mindenki annyit rabol amennyit csak tud.
Szerintem érdemes kipróbálni, ha nem tetszik max nem folytatod.
Pá