• Boxer HUN
    Még Zero-hoz hozzáfűzve annyit, hogy nem 2 hónapig üzemelt a 7th, hanem több mint fél évig, és kb. ebből 2 hónap volt összesen, amikor jóérzéssel mehettünk fel a szerverünkre, mert sokan voltak rajta. Hozzáteszem, előre lefektetett "szigorú" szabályok lettek a közösség tudomására hozva, amit be is tartottunk/tartattunk!!! Meg sem tudnám számolni hányszor volt az, hogy el sem indítottam a játékot, csak a bf2cc volt megnyitva elöttem azért, hogy a szerverünkön játszó emberek jól is érezzék magukat. Ugyanakkor a visszajelzéseket sem tévesztettük szem elöl, és igyekeztünk a szabályokat úgy alakítani, hogy az lehetőleg ne nagyon rúgja fel a mi elképzelésainket, viszont érezhessék a játékosok is a változtatásokat. ROHADT NEHÉZ VOLT!!! Apropó visszajelzés... nem is kevés olyan hozzászólás volt már ebben a topikban, amelyik méltatta a szerverünket. Még olyantól is, aki többszörösen is felrugta a szabályainkat.

Az, hogy egyéni ízlés szerint állítjátok be a szervert, és itt kiemelném, hogy NYÍLVÁNOS szervert, az egyálltalán nem baj. A baj akkor kezdődik, amikor többen is felvetik ugyanazt a problémát (64/32), akkor viszont lehet valami igazságszaga a dolognak. A ranked szervereket "zárttá" tenni nem lehet, így marad az alkalmazkodás, vagy tényleg üresen fog pangani, és csak a pénzt fogja falni valakinek a zsebéből. Csak próbáljátok ki. Állítsátok át 32/40 -re, legyen rajta infantry és conquest is, figyeljétek a HSZ eket a fórumban, aztán egy hónap múlva meglátjátok, hogy volt-e értelme. Addíg viszont amíg a közönség csak anarhiát lát a szerveren, nemigen akarnak majd oda menni...

(!!!) Ez a saját véleményem volt, nem álltak a hátam mögött baseball ütővel, és mindezt írtam úgy, hogy a BF2 -vel legutóbb "2006-12-10 23:10:00" játszottam, de remélem nem utoljára (!!!)