FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"A legegyszerübb az lenne ha mindenki csinálna magának servert és azt úgy állítja be ahogy neki tetszik."
Tudtam, hogy ez lesz a reakció. Az előző hsz-em végére el is kezdtem beírni, aztán kitöröltem, lett helyette a "Biztosan..." kezdetű...
De akkor majd most:
Volt ranked szerverünk, 32/32 conquest, a maplist értelmesen összeállítva(egy városos-egy repülős). Aztán töküresen állt két hónapig. Utána lelőttük, fasz fizessen érte fölöslegesen. De _szerintem_ ez nem a szerver minősége miatt történt így. Volt mellette egy másik magyar szerver, hasonlóan conquest asszem, 20 ember fölött már játszhatatlanul laggolt, mégis oda jártak, mert azt már megszokták. Töküres szerverre meg nem megy senki. (Amikor felmentünk páran a klánból, és a másik szerveren nem volt senki, akkor a mi szerverünk telt meg, magyarokkal főleg)
Egyébként nem a ti szerveretekről írtam az előzőeket, azon azt hiszem nem is jártam még. Eszemben sincs beleszólni, hogy hogyan csináld/csináljátok, és ezek szigorúan az én meglátásaim a BF2vel kapcsolatban, zusammen. Én, személy szerint, utálok nem alap szerveren játszani. Pont. Nem kell elküldened máshová játszani, mert megyek magamtól.