FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
steweee #106532 na sikerült vele játszanom picit. mondjuk egész éjszaka nyomtam. de hát eddig nem tudtam játszani vele. következő kérdéseim vannak:
ha jól vettem észre a mesterlövészfegyóknak nincs esése a lövedéknek, csak elé kell célozni a mozgó ember elé, ugye?
mi az a piros halálfej a jobb alsó sarokban ami néha megjelenik? mit jelent?
a tv guided missilét csak a pályája elején lehet kicsit irányítani? még az alapban ha jól emléxem végig lehetett módosítani, most meg úgy nézem nem igazán
a légijárművek, de főleg a helikopterirányítás nehezebb lett az alaphoz képest, sajnos. mivel úgyis vannak emberkék akik a garázsajtón is simán berepülnek vele, inkább lenne könnyű mint eredetileg, hogy az átlag halandót se fosszuk már meg a repülés örömétől, mert így csak legfeljebb deszantozni tudok vele, harconlni nem
a fegyverunlockok szerverenkénti eredménytől függnek, ugye? és hány fevgyver van kategóriánként? három? elég alacsony rangon is már lehet őket választani. a későbbi rendfokozatoknak van még vmi gyakorlati haszna vagy csak a hírnév?