• Running
    Conquestezni akkor jó, ha jó a szerver és van csapatmunka egyébként lámaság az egész.

Felmegyek szerverre, repülő és heli kizárva, mindig van 3-4 ember aki viszi, nem fogok órákat várni rá, egyébként is láma vagyok velük.
    Tank és apc még ok, de minek azok? Beülök és már csak azt látom, hogy kibombáztak, kitévéztek, mert ugye a légi járművek nem egymásra vadásznak, hanem a könnyű földi célpontokat lövik.
    Olajmezőn, 5x haltam meg egymás után tankba, apc-be úgy hogy egy zászlóig nem jutottam el. A leviccesebb az volt, mikor kiskocsival mászkláltam és a helikopter engem tévézett és lőtt mert próbáltam pontot húzni, 2-3 emberrel.
    Ha véletlenül eljutottunk egy pontig, persze jött az arty, meg minden égi és földi áldás.
    Nos sajnos én nem találom élvezetesnek hogy percekig csak a képernyőt nézem mert láma a társaság és a játék, inkább feltévedek egy infantry szerverre, ahol közel vannak a pontok egymáshoz, kiegyenlítettebbek az esélyek és a statisztika tényleg attól függ mennyire voltam jó vagy rossz.
    Szerintem nagyon sokan emiatt járnak infantryzni. Jobban kidomborodik az egyéni skill.