• Fujiryu
    Én jól elvagyok infantryban is, meg conquestben is:D(kivéve a magyar szervereket...pedig régen még szerettem:D) Jó szerver kérdése az egész.Pl magyar szerveren semmi csapatjáték nincsen, illetve ritkán... Külföldi szerveren sincs csapatjáték, de ott legalább többen játszanak és így mindenki azt csinál amit akar.Nem az van, hogy a tank kempeli a spawnpontot, hanem szépen küzd az AT-sekkel én meg mediccént apríthatom a népet.Nem kell állandóan menekülnöm az APC-k, meg Tankok elől.Ha meg AT-zni akarok akkor nem egyedül kell szétszednem egy tankot, mint a magyar szerveren, ahol ált 8-an vannak egy oldalon abból jó ha 2 AT és sosincsenek 1 helyen...Ott a 32 emberből kicsit nagyobb valószinűséggel van egy helyen több AT-s, és így lényegesen könnyebb kiszedni a tankot.Meg persze ha tankozol akkor se unalas, mert mindig van freg Ha helizni akarok akkor meg... Az a jó hogy találtam egy szervert, ahol jó játék megy, nem ez a szenvedés mint itthon.Skilles játékosok, nomeg rendesen van adminolva.Fura módon olyat se nagyon tapasztalok, hogy valami aszolút kezdő beül a helimbe.Ha beül valaki az általában, már egész jól tv-zik és vele már lehet játszani, vagy éppen jó pilóta.Infantry szerverek is jók vannak külföldön(ajánlom a DKE inf szervert mindenkinek csak vegyétek ki a ranked pipát)
    Szóval a conq játékot sztem azért nem szeretik sokan mert nem találnak jó szervert, meg féltik a statjukat.Az arty kiszedheti őket.A heli leszedheti őket(sztem a helit AT-vel le lehet szedni ha nem olyan pró a pilóta.Ha meg jó akkor keress egy jeepet és azzal megfingathatod) és máris több haláluk és kevesebb fregjük van mint infantryban...Az meg, hogy lusták megtanulni használni valamit az már nem az én bajom.Meg engem különben sem zavar ha nem játszom együtt olyanokkal akik csak azért nem játszanak conq-t, mert rontja a statjukat:D(infantryt meg azért nem szeretem, mert van claymore meg kommander szinte mindig.UAV meg F2000GL a kedvencem együtt.Sose felejtem el amikor Edi meg hitman ellen játszottam a hétvégén.Felérek a lépcső tetejére, épp körülnézek és meghalok az F2000GL-től.Utána a hullám még nézi a köröző UAV-t és újraspawnolok...Na ez az amihez sok tehetség kell, hogy egy lépcsőt UAV-val kempelj meg gárnátvetővel.Nem értem egyébként, hogy mi a fasznak kommander infantryban, de ezen már úgyse lehet változtatni sajnos.A sok lámi mindig használni fogja...)

Zero ha kell privátba elküldöm a szerver nevét ahol játszani szoktam, meg még pár magyar.Csak nem merem ide beírni...