• Boxer HUN
    Még nekem is jobban bejön a járműves harcmodor mint a gyaloglós... (Elvégre a technika korát éljük). Kezdetben kipróbáltam mindent ami csak volt, megnőtt az önbizalom, majd rádöbbentem, hogy semmiben sem vagyok igazán jó... Aztán a járművek következtek. (Mondván, ha gyalog nem tudok megnyugtató teljesítményt nyújtani, akkor majd a vasakkal...). De ez sem igazán hozta az álltalam elképzelt játékélményt. Hát, mondom magamban: ilyen nincs! Ennek ellenére nagyon bejött a mobil légvédelem. Ezért folyton azzal akartam lenni (az ellenséges helinek úgy is az az elsődleges célpont, ezért nem sokan ragaszkodtak a mobil légvédelemhez. Én annál inkább.. Csak azok a nyamvadt repülők ne lettek volna.! A mobil kipipálva, :) akkor megnézzük ezt a járműcsodát más szemszögből is.. Első reppentyűm Promi papával történt, és olyan jól sikerült, hogy nagy kedvet kaptam a gunárkodásra. Kapóra jött Sig, mert ő meg a helizést próbálta elsajátítani. Hónapokig nem csináltunk mást, mint ő repült, én meg "védtem" a seggünket. És amikor azt vettük észre, hogy amikor beléptünk egy szerverre és az emberek elszállingóznak onnan, (no baserape, no basecamp) akkor már sejtettük, hogy kezd megyegetni a szekér. Végül is a repülőnél maradtam. Nagyon nehezen tanultam meg. Talán épp ezért is lett a kedvencem. És, hogy a témánál maradjak, épp az ilyen emlékek miatt sem odáznám a járműves szervereket. Ha meg nem jut jármű??? Még akkor is van ott egy pár olyan rögzített fegyver, amivel lehet borzolni az ellenség idegeit... (és közben jókat szórakozni) Persze szigorúan csapatban! Igaz? Pharolas...