FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jajj, most vettem észre, hogy zolly #105622-es hozzászólását véletlenül kitöröltem, de szerencsére, még a tartalmát ki tudtam menteni, így bemásolom egy az egyben a gondolatait:
"Kedves Doctors klán!
Mindenekelőtt szeretném kifejezni a hálámat, amiért több órás felejthetetlen játékélményben lehetett részem a szervereteken. Önzetlen hozzáállásotok felbecsülhetetlen. Én - mint mezei publik játékos - nagyra értékelem, hogy lehetőséget biztosítotok a pór népnek az önfelett szórakozásra.
Viszont az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy rengeteg hozzám hasonló ingyenélő jelenléte esetén a szervereteken különböző rendellenességek tapasztalhatóak. Eleinte nem zavart a dolog, mert a rengeteg halálom képzelt okaként beállítva az én lelkem is könnyebb lett, és még önfeledtebben tudtam folytatni a játékot, ám egy idő után sajnos a rendellenességek száma megnőtt, így egyre több olyan negatív mozzanatot követtem el, ami független a nem lebecsülendő bénaságomtól. Egyre kevésbé volt szórakoztató számomra az időtöltés, így megkérnélek benneteket, hogy belátásotok szerint intézkedjetek a fentebb említett probléma megoldásának az érdekében.
Mély tisztelettel:
divatbéef|zolly
u.i.: dzsó a zisten!
u.i.2: klegény kabbe!"