FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hogy miért wow? Hmmm a fene se tudja.. Talán azért mert kb minden hónapban változtatják a játékot a peccsekkel és így érzi az ember, hogy foglalkoznak a játékkal amivel jáccik és javítgatják illetve FEJLESZTIK. Nem új játékot adnak ki minden évben és így folyamatosan olyan minta új játékkal jáccanál.. Ez BFben marhára nem volt alap és a tönköm kivolt azzal, hogy imádott játékomat szarba se veszik a kedves fejlesztők és max a custom map készítő fanatikusok csinálgatnak hozzá modokat meg pályákat. Aztán hamár imba BF2re alkalmas gépe van az embernek akkor szeretné azt megdolgoztatni is és a wwii online grafikailag nem adta be annyira. A WoW meg gyönyörű még mindig :) Amúgy mint annó a wespeben így most is támogatom a csapatom csak most nem basecamppel hanem healeléssel és a csapat életben tartásával. Ezis beadja ;) Amúgy mindig is utáltam az MMOkat de nagyon. WoWot alapban fikáztam de aztán kipróbáltam a 10naposát(amúgy van még 2 10 napos próbám valakinek akiknek kell :D) és bejött valszeg a meglepően erős csapatjáték része miatt(sose hittem volna) de mégis tudsz egyedül is gémelni(nem olyan kínszenvedés mint pubozni BFben :)).. BFes teamem nagy része most is tolja szal otthon érzem magam benne. Nameg talán életem szerelmét is megismertem ezalatt.. De már messze nem kockulok bele szal kezdek kigyógyulni ;) Na ennyi volt Meggymag éves beszámolója :) sry for the spam