• Platypus16
    Régen nem szerettem esküvőkre járni, mert az öreg nénikék mindig odajöttek hozzám, nevetgéltek és oldalba bökdösve mondogatták nekem: "Hi-hi, te leszel a következő!" De abbahagyták miután én mondogattam nekik ugyanezt, a temetéseken.
    Tényleg nagyon szép, csipkés vécépapírt tudsz rajzolni!
    Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
    Ne mutasd, hogy okosabb vagy tanáraidnál. Kegyetlenül bepipulnak tőle...
    A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni
    A lónak két oldala van, mégsem hanglemez
    A mi irodánkban mindenki örömet szerez nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
    A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
    A negyedik Martini után a férjem gusztustalan állattá válik. Az ötödik után elájulok.
    A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek.
    Most jvök egy IQ tesztről. Szerencsére negatív.
    Ha talunlás naggyá tesz, tanuljanak a törpék!
    A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá.
    A véleménycsere az, amikor bemész a főnöködhöz a véleményeddel és az övével jössz ki.
    A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
    A sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
    Ha a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye!
    Nem kell istennek lenned, hogy fényt csinálj! Elég, ha eléred a villanykapcsolót...
    Vannak emberek, akik olyan hülyének néznek, hogy mident kétszer mondanak el neked. Vannak emberek, akik olyan hülyének néznek, hogy mident kétszer mondanak el neked.
    A hipochondria az egyetlen betegség, amit még nem kaptam el.
    Ha a hibáimból útat lehetne építeni, akkor egy vadonat új, 8 sávos autópálya ölelné körbe a világot az egyenlítő mentén. A sikereimből viszont épp csak a kerti budiig kövezhetném ki az utat.
    Ha a legtökéletesebb ítélkezhetne mindenki felett, akkor azt hiszem nagyon sok haragosom lenne
    Az ígéret földje az a föld, ahol nem vagyunk.