FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Köcce! :)
Ugyan a történet nem a BF2-ben történt, de bejött a sejtésem, hogy a 2142-höz is tutkó a dolog a ranked rendszer miatt.
Konkrétan nem engem ért a "sérelem", hanem egy haveromat, úgyhogy idézem:
"Eleinte minden simán ment, csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudok lehasalni.... ,
aztán véletlenül sikerült de utána nem tudtam felállni...???
Aztán kezdődött a csemege, KB.: 5 perc után egyesek pontjai elkezdtek másodpercenként 2-3-at ugrani, hopp mondom mi is történik ez így ment 500-600 pontig , aztán futáskor nem fáradtam ki, nem fogyott a töltényem, és nem melegedett a géppityum,
ÉS amikor csak farkasszemet tudtam nézni az ellenel, mert
nem fogott rajta a kés, a gránát, de az automata géppuska sem, most mondom mi lesz ? (de azért elgázolni ellehetett)
A következő menetben már a Titánt sem lehetett leszedni csak ha a rakétasiló szétlőtte.
Ja persze a csalók engem leszedtek ÚÚÚGY, hullám sem maradt.
És a pontjaik úgy nőttek, hogy semmit sem csináltak, az egyik csak egy csapatszállítóban ült és lebegett a titán felett, a másik meg álldogált egyhelyben.
"
Képek:
1.
2.
Aztán, hogy ez egy bug, vagy sem azt majd eldönti a BFROE, ha bejelenti egyáltalán a haver. De roppant gyanús.