FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a történet tovább gyűrűzik,odafelé bicajjal mentem me mire megjhönne a villamos,odaérek,persze járdán mer úgy menő,erre egy pözsó árúszállító elémkanyarodik,70 éves papa pofázik nekem,csak ugye mp3 lejáccótól meg az ablaktól nem hallottam,mondom qrva anyádnak pofázz és nekimentem a hátuljának a bicajjal,fater beleállt a fékbe de addigra cserbenhagytam:DDD nagynehezen odaérek,nagyfater már kapuban áll hót idegesen,kioldom a zárat,aszondja majd felmegyek,onnan hívok..ok,hazaérek,amilyen lendülettel az ajtón bejöttem,azzal vettem fel a vezetékest is,me nem tud hívást indítani,breírja a számot,de nem tudja eléggé megnyomni a "zöld" gombot a hívásindításhoz...én már teljesen kész vagyok,most épp erre utazik,de esküszöm hozzávágom az A40et,jól elvan azzal,azt se tanulta meg pedig már több mint 3 éves:DDD viszont feltölti reggel,és estére lemerül-azaz a szó szoros értelmében vezetékes telefon az is:DDD
kééész,nemtom hogy fogok visszamenni 56os emlékezésre fél6ra,de sztem a röhögőgörcstől sehogy