• Running
    2006.10.20.: /Running

Tegnap lejátszottuk a méltán nagy és híres FRX csapat ellen a huncup meccsünket. A meccs időben elkezdődött, az elején mert a viccelődés ahogy ez viccet értő emberek között ez szokott lenni, mondjuk deqwator kissé elértette pár poénom és anyázásnak ítélte, de ez legyen az ő gondja.

Játékosok frx-nél okésak, mivel régi csapat állandó tagokkal.
    Horda: nálunk is kb a szokásos meccses emberek jöttek, az új hordatagokkal kiegészítve (akik már se nem lobosok, se nem dragonosok, meow ehhez kapcsolódó hozzászólását nem értem) HOZZÁTESZEM JCSR-Wolfi aki március óta tagunk és kb egymillió meccsen játszott már velünk, ő is csak 2. mapra jött játszani, mert Dragon-JCSR meccsel végeztek.)
    Kezdtünk a Horda home mapján, Fushe Passon, gyorsan befogtuk a 2. pontot és tartottuk is a főbázissal, frx pörgött is jódarabig, majd később (én sem értem h) elfogyott a zászlójuk és lepörögtek 140kb-0 körül. A fél csapat elégedetlen volt a szerverrel, többek között én is és ez a 2. körben fokozódott, ahol badsec már anyázva és valszeg billentyűzetet csapkodva játszotta végig a kört. Persze nem emiatt lett 9 pont eltérés (34-45kb) a két csapat eredménye között, hanem mert igen kemény csaták folytak a zászlókért. Mindenesetre a Hordának betelt a pohár és alig vártuk h a Horda szerveren folytassuk. Ekkor jött Wolfi, h befejezték a Dragonnal a meccset és mi a helyzet, mik az eredmények. Badsec pedig mondta h cseréljenek, mert rohadtul elege volt ebből, nagyon nem megy neki. Ez megtörtént. (Hozzáteszem, jelenleg 15-16 aktív játékosunk van a 25 tagból kb, ezért sem értem miért gondja egy 10 fős klánnak h cserélgetünk map végén. Természetes h más is szeretne játszani.
    Horda szerveren elkezdődött a Clean Sweep map ahol játék közben az frx csapata kissé idegesen irogattak nekünk, Wolfinak főleg mikor feltűnt nekik....stb...(Wolfi volt az egyedüli aki JCSR-ben is tolja és tudja mindenki h helis és gyalogos játékos, most csak repült a két kör alatt, de persze ez nem sokat számít, a teljesítménye miatt játszott.:P)
    Az csata folyt azért közben rendesen, aprítottuk egymást rendesen, majd sikerült behúznunk az összes pontjukat és ismét lepörögtek 80kb-0 után.
    Az utolsó körben szépen megfogtukuk a zászlókat, és frx a beirogatásai ellenére is pörgött, ahogy azt kell.

Köszönöm a Hordásoknak a játékot, szép volt srácok, öröm ezzel a csapattal együtt küzdeni. FRX-nek meg legközelebb jobban fel kell készülnie.

Néhány említésre méltó elem.

A 4 kör alatt kb 7x volt Pause, ebből 1x a mi játékosunk miatt, aki vissza se ért mire lement a 3 perc, mindenesetre a 6 alkalomból 1x nem vettük észre h FRX-KTC leesett (ők sem szóltak), egyszercsak idegesen beírták h miért nincs pause és milyen rossz emberek vagyunk, és stb...

A szabályok értelmében, amit minden csapat elfogadott mikor nevezett a kupára, többek között az FRX is, már a kupa megkezdése előtt, továbbmegyek már kb március óta tudják h más klánosok is játszanak nálunk, persze h tudják hiszen FRX-KTC végigküzdötte velünk az INFATRY kupát, és FRX-meow is aki szintén játszott velünk és tag volt jópár hónapig.
    Vagyis az h JCSR-Wolfi játszott velünk, semmi újdonságot nem nyújthatott számukra. Sőt mivel az első mapot már vittük kb 130 ponttal, nem is volt rá igazán szükség, csak cserélte badsecet már említettem h miért.

A meccs alatt az frx volt az aki folyamatosan ócsárolta egyik tagunkat és megbecsült játékosunkat, valamint a fórumon bontakozott ki a tudásuk (only) a csapatom és kupa rendezésének, szabályainak becsmérlésével. Ha ennyi energiát fektettek volna a kupára való felkészüléssel, talán nem kente volna el őket lazán egy infantry beállítottságú csapat, amelyik a kupa előtt mindösszesen vagy 2x játszott 16-os conquest meccset, ugyanis lanon nem voltunk.

Más:
    TÉNY: A Horda csapata vétett a szabályok ellen, mivel Riki, aki kb 1 hete már nem próbás nálunk (Lob-ból átjöttek vagy 6-an, horda.clanwar.hu oldalon híreknél látható), nem regelt fel a huncup oldalra. Emiatt a csapatot ki kellene zárni.

TÉNY: A csapatok már az infantry kupa alatt is annyit vétettek a szabályok ellen, a jelenlegi kupában is, h simán kizárhatóak vagy szénné büntethetőek lennének, lehettek volna.

TÉNY: Az FRX kilépett a kupából, egy olyan szabály miatt, amit a jelentkezésükkor elolvastak és elfogadtak.

De a Horda számára nem keresek mentséget, és nem bocsátok meg, mint megannyi csapatnak eddig.
    Mivel úgy tűnik tudásom kevés egy kupa lebonyolításához, ezért a szervezést átadom másnak, kap jogot az oldalra, stb. Én tovább nem szeretnék ezzel foglalkozni, mert nem látom értelmét. DONC igazad volt a Lanon.:P Ha látni fogok bármi pozitív változást akkor természetesen folytatom.

A csapatom megkért h ne hagyjuk abba a kupát, de én döntöttem, A HORDA KIZÁRVA, MIVEL VÉTETT A SZABÁLYOK ELLEN! VALAMINT VÁROM AZON EMBEREK JELENTKEZÉSÉT AKIK KÉPESNEK ÉRZIK MAGUKAT A KUPA FOLYTATÁSÁRA! msn: [email protected]

További szép napot mindenkinek!