• Mr.Grent
    #490
    Szerintem az eredmény reális. Sőt többet is kaphattunk volna. Én nemvagyok focidrukker. Anno kb 4-5 éve jártam még meccsekre. DE elfordultam tőle mert undorító pénzszagú volt a dolog. A válogatottról meg annyit, Aki azért játszik a válogatottban mert, ő külföldön játszik, meg az elmúlt hétvégén egy jó köre volt, a hazai Profi Ligában csúfolt meccsen, az húzzon el a viskójába. Amikor meghallottam hogy Matheus elküldött egy rakás embert mert nemtetszik a játékhozzáállása, és persze ezek eddig mindig ott toporogtak az ajtóban, akkor már láttam hogy ebből még lehet valami. Nemkell rögtön csodát várni. Hisz nállunk nincs olyan pörgős szívós meccsek a kupákban. Itthon nemtudnak 90 percet sprintelni. Hogy miért? Mert nincs rá szükség.

    Gondoljatok bele hogy épül fel egy jó csapat?
    Egy megszokott teamből.

    Szarból nemlehet várat építeni. 16 Ember összeszokik, és ezzel lehet gondolkozni. Egy két embert lehet cserélni. De ettől még a többiek tudják a dolgukat. A magyarok sokmindenben jók lehetnének. Mennyi agyat adtunk a világnak, mennyi sportolót, technikát. Akinek v. aminek többsége nem magyar mezben, színekben, zászló alatt érte el munkája gyümölcsének megbecsülésést. Azért mert sok töketlennek a kezében van a vezetés. Aki azt nézi hogyan szedjen ki több pénzt a dologból.

    Tehát láthattatok egy brazil focit, egy két magyar megmozdulást. ÉS talán egy kis fejlődést.

    És az hogy hogy lett ennyi a vége, hogy tudtak gólt rúgni a braziloknak? Ki a túróst érdekel. Ha így verünk el bárkit hogy csak ilyen gólokkal nyerünk, ezt már technikának hívják.

    A fejlődést sosem lehet követni a jelenben, hisz ehhez kell a múlt. 1 év múlva 3 év múlva meglátjuk hogy nállunk is lessz e fejlődés.

    Hátha nekünk is jut egy : Bárki rúghat gólt, de a MAGYAROK NYERNEK!!!!!!!!!! hozzászólás.