És nagyon összetett is. Az ISK egy nagyon hasznos olvasmány volt valamikor. Jelenleg nem tudom, hogy mennyire releváns, már régóta nem játszom vele.
Az biztos, hogy vannak változások, de pl. a fajod kiválasztására nagyon jó. Hiszen nem mindegy, hogy oda kell figyelned a lőszerkészletedre, vagy addig tüzelhetsz, amíg van energiád, ami viszont idővel mindig újratöltődik.
És egy körülbelüli célkitűzést is kaphatsz, hogy mit szeretnél elérni a játékban.
Az biztos, hogy egyedül nem olyan jó.
Ha többen vagytok, akkor nagyon érdemes belefogni és csapatban, corp-ban játszani.
Nekem anno szerencsém volt, mert találtam egy nagyon jó corp-ot, nagy segítőkész tagokkal. Csak aztán sokan kikoptak család és egyéb magánéleti dolgok miatt, az újak meg tanulás mellett csak AFK-olni jöttek és nem lehetett velük mit kezdeni. Részben ezért és, mert nálam is bejött a magánéleti dolog, abbahagytam. Már egy ideje szemezek vele megint, le is van töltve, de tagok/játékostársak nélkül nincs kedvem nekiállni. Nagyon be tudja szippantani az embert, ha tényleg élvezi és akar is foglalkozni valaki a játékkal.
2 accom van 6 karakterrel. Ebből 3 specializált karakter, a 4. (az első) a mindenes. Van aki kereskedik, van aki bányász támogatást tud nyújtani, van aki a gyártást intézi. A másik kettő meg amolyan tarcsi, illetve az egyikkel high.sec-ben vadásztunk oda nem figyelő bányászokra Thrasher-ekben :D