csak fanoknak
  • Cecameca
    #139
    Ne haragudj, hogy vitatkozok, de muszáj lesz, mert ott voltam, és én sem a szomszédból mentem át a Szigetre.
    De főleg az miatt szólok hozzá megint, mert azt írod:

    "Vannak rendes emberek, ezt nem tagadom, de sajnos a Sziget az utóbbi időben elkorcsosult nézők szempontjából, tiszetet a kivételnek."

    A férjem annak idején amikor indult a Sziget, kint volt több éven át, hetijeggyel.(nagyjából Guano Apes-es időszak kb.)Ő akkor is pozitív élményekkel jött haza, és most családdal visszatérve szintén pozitív benyomást szerzett, sőt szerinte óriásit fejlődött azóta az egész. Szóval van összehasonlítási alapja.
    Nem tudom elolvastad-e amit lejjebb írtam, hogy nem volt ricsaj, nem volt lökdösődés, és egyébként sem kötelező bemenni a sűrűjébe.

    A hangtechnika 99 óta óriásit fejlődött, a Muse a saját csapatát hozta egyébként is, és max. amit fel lehet róni, hogy az éneksávban volt vmi kis vibri, de hát nálunk az egész család hangmérnöki szinten hallgat zenét, szóval lehet hogy fel sem tűnt volna. :)

    Hogy hányan mentek csak a Muse miatt, azt marha könnyen ki lehetett szűrni, több Muse póló jött szembe szerintem, mint amennyi a webshopjukban perpill raktáron van. :D

    Na és a lóvé. Persze megértem, hogy drága mulatság. De azért mert nem engedhetted meg magadnak, ne mondd, hogy úgyis szar volt, főleg ha ott sem voltál. Nem szégyen ha nincs rá pénz,én már csak tudom, 2 kölök mellett, de ha azt írod, hogy "hú srácok, de jó volt nektek, sajnálom hogy nem láthattam", akkor nem lesz belőle vita, és mindenki megért.

    Ha meg önálló Muse koncertre mennél, akkor az sem lesz egyszerűbb, nyilván nem Zalaegerszegen fognak fellépni, tehát utazás fixen beleszámít, kajálni útközben is kell, plusz a legolcsóbb állóhely kezdődik saccra 10 körül, de lehet hogy több.

    Viszont: van 50% MÁV kedvezmény Szigetre, elővételi jegy olcsóbb,(sőt ha aznap mész, jó pár ember árul a bejáratnál olcsóbban napijegyet) Kaján szintén lehet spórolni: mi szendvicset is vittünk, kekszeket, chipset, innivalót. Beengedték mindet, kivéve a másfélliteres italt, de az úgyis elfogyott már a bejáratig. :) Félliterest bevihetsz, kaját kereskedelmi mennyiségig bármit, ivókút volt a Hungarikum Faluban, meg a játszótéren(biztibácsi megtöltötte neked, ha nem gyerekkel voltál) Normál kaja mindenféle árkategóriában volt. Szóval nálunk a kiadás: 2 felnőtt napijegy, 6-8 félliteres üdítő, 1 gulyás, 1 vmi húsos tál kaja, meg egy negyed dinnye, a többi kaja a magunkkal vitt cucc volt, de az el sem fogyott, hoztam haza belőle. Ja meg vettem egy pólót, meg add hozzá a benzint+matrica, mert kocsival mentünk. Na így 4 személyre 40ezer sem volt az egész.
    Persze sok pénz ez, főleg családosoknak, de hát meghoztuk az áldozatot, idén pl. megint nem lesz új konyhaszekrényem.. :D LOL
    Viccen kívül nekem sokkal többet számít, hogy mekkora óriási élmény volt ez az egész családnak, és a gyerekeim is inkább erre emlékezzenek, mint egy új konyhaszekrényre.