csak fanoknak
  • Cecameca
    #133
    Én is csak pozitívan nyilatkozhatok, amint lejjebb írtam már két kisgyerekkel voltunk kint, és egyszerűen fantasztikus volt, nekik is, nemcsak nekünk.
    Nyilván aki nem olyan egyéniség, ne álljon előre(mi sem tettük) hatvanezer ember között meg egyszerűen az van, hogy ha vki elkezd jobbra dőlni, akkor te is jobbra dőlsz, nem tehetsz semmit. El nem hiszem, hogy egy vegytiszta Muse koncerten, ami nem fesztiválos, ott az első sor is csak álldogál, mint a jógyerek. :) Ahogy felhangzik az Uprising egyszerűen elkap az érzés és kész, nem azért ugráltam én sem mert részeg állat vagyok, hanem magával ragad, nem tudom megfogalmazni másképp.
    Amúgy hátul/oldalt álltunk, onnan is tökéletes volt, felmehettünk a kerekesszékes emelvényre is egy darabig, ott a fiam is jól látta színpadot, nem kellett felemelni. És bevallom én nyakamban a 12 kilós kislánnyal ott hátul végig ugrándoztam,(fáj is a lábam még mindig :) ) de senki nem lökdösött, még meg is szólítottak, fényképeztek, egy kissé ittas külföldi mankós srác is olyan vigyázva kerülgette a táncoló gyerekemet, hogy jó volt nézni. Basszus totál meg is hatódtam szinte, szerintem annyira jó volt a közeg.
    Hogy repültek a sörök? Hát előfordul, néhány hülye ember mindenhol akad, ahhoz nem kell koncertre járni. Elárulhatom, hogy itt nálunk a strandon a múlt héten a gyerekemet majdnem belelökték a lépcsőről a vízbe, engem meg félretoltak és rámtapostak. Ehhez képest Muse után amikor megindult kifelé a tömeg sűrűen, körülöttünk a gyerekek miatt mindenki vigyázott.
    Szóval szerintem kár olyat nyilatkozni, hogy szar volt, főleg ha saját magad nem tapasztaltad. Igen, sok pénz a jegy, plusz kaja, útiköltség, vannak részegek is, de megéri akkor is, mondom ezt úgy, hogy engem a Danko, Talent, meg Kasabian abszolút hidegen hagy. Inkább más tervezett vásárlásról mondok le, mint hogy szegényebb legyek egy ilyen élménnyel.