Ueshiba Moriheire - Aikido
  • bens
    #289
    érdekes... egyfelől az edző, másfelől a hanyagságod okozta a csalódásodat.
    először is valóban kellene h legyen elsősegély-felszerelés az edzőnél, és ha igazából edző, nem pedig ilyen botcsinálta edző-féleség, akkor kell h legyen egészségügyi képesítése az ilyen esetekre. szal nekem van egy olyan gyanúm h ez a te edződ inkább az utóbbi kategíriába sorolható.
    másfelől; ha megsérülök edzésen, és azt látom h az edző csak néz mint a birka, és nem csinál semmit, akkor nem megpróbálom palástolni a fájdalmamat(merthogy lehet h azért nem csinált semmit, mert azt látta rajtad h minden ok, pedig nem...) hanem szólok neki h az a helyzet h rohattul fáj, és valszeg komoly a dolog, és szerezzen nekem vkit, aki bevisz az orvoshoz.
    nálam épp most két hete volt egy sérülés edzésen, egy csaj esett hanyatt és beverte a medencecsontját. természetesen azonnal megvizsgátam, nincs-e csonttörés (szerencsére nem volt) és edzés után én vittem el az orvoshoz kocsival. sztem ez a helyes eljárás ilyen esetben. persze h a csajnak nem volt semmi baja, csak beverte a seggét a műanyagpadlóba és nagyon szarul érintette, de ha véletlen komolyabb baj van, akkor igencsak megb@szhatják érte az edzőt ha nem jár el szabályosan.