ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    attol meg, hogy bent negativ szereplo es erzi a vesztet meg megverheti a mindenki altal erosnek tartott Renit, ha ot viszi ki...

VV5 gyoztese Attila is hanyszor panikolt Petivel amikor rajottek, hogy a taktikajuk nem mukodik es mindenki visszament szinte (Shadin kivul), akit ok szerettek volna, hogy kiessen az illeto...

ehhez merten Rolinak bejottek a tervei es jelen pillanatban, ezert tartom ot a VV tortenetenek egyik, ha nem a legjobb taktikusanak...lehet, hogy parszor hazudott bent a tarsainak, lehet valoban egyfele sunyi mosolya es Adri szerint bunbakot is csinalt magabol, de ennek ellenere, amit anno Attilanal is mondtam Roli az egyik legnormalisabb es legkorrektebb odabent, mert meg eppen normalis keretek kozt jatssza a jatekot es, mint "taktikus, hazudozot" neki is voltak boven oszinte pillanatai...ha kiesne akkor nem is tudom mit neznenk az egy dolog, hogy a sellozes egy ideig vicces volt, de ez mar egy ideje nincs ha Roli nelkul ott maradna Hunor, Zsu, Greg, Reni, Adri nem is tudom mit neznenk onnantol kezdve...aki egyedul erdekes maradna az Adri, illetve a bolondos Zsu, aki mindig meglep, de Roland nelkul nem is lenne semmi tema...