ValóVilág 12

• Ironman2
    De legalább Alekosz bevalotta hogy szándékosan csinálta tavaly a balhéit,nem hülye az,csak kell neki a lóvé.Egy Blikkes cimlapért,asszem 10 vagy 20 ezret utalnak át az illetőnek ha jól tudom.De lehet annál jóval több,akár egy havi fizetése is megvolt belőle:

[spoiler]
    Nagy Alekosz: ünnepi.
    2018. december 24., 0:01 ·
    2018. Ütős egy év volt! Nekem a sajtóban, biztosan.

Heti 4 5 cikk, több esetben címlap. Folyamatos sajtómegjelenés. Szép volt! Volt olyan is, például a Tököli börtönbevonulásnál, hogy egyugyanazon a napon háromszor írta meg a Blikk az aznapi eseményeket, és mindhármat címlapon. Dunaújváros vitathatatlanul címlapsiker volt, hogy az agyvizsgálatot már ne is említsem. Nemtudnám fölsorolni azt a számtalan kalandot, amibe a nyáron tudatosan, vagy éppen tudattalanul belekeveredtem; és amin a tisztelt nagyérdemű önfeledten, sokszor a röhögéstől hasukat fogva szórakozott.

Bevallom, egy egy akcióm megalkotásánál jómagam is a hasamat fogtam, úgy röhögtem! Volt olyan is, hogy a röhögéstől nem tudtam leírni a mondatot, amit éppen akartam. De talán még Kim Dszong Un Kedves Vezető is a hasát fogta úgy röhögött, amikor a nekiírt levelemet, amit természetesen magyarul írtam elolvasta.