• limperatore
    #532
    Már keresik az új brazil kapitányt

    Carlos Dunga állása komoly veszélyben van. Dél-amerikai lapértesülések szerint Wanderley Luxemburgo lehet a brazil labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.



    Immáron a brazil szövetségben is Carlos Dunga ellen fordultak. A fiatal szakvezető irányításával ugyan a selecao már bezsebelt egy Copa America-győzelmet, de az utóbbi időben rendszeresen gyengélkedik a brazil nemzeti együttes. A kanárik szégyenszemre csak az ötödik helyen szerénykednek a dél-amerikai selejtezőcsoportban, és a sorozatos bukások után Dunga jövője bizonytalanná vált.

    A brazil sajtó szerint a szövetségben máris keresik a fiatal szakvezető utódját, a legfőbb kiszemelt Luis Felipe Scolari lett volna, de az 59 éves tréner a Chelsea ajánlatát fogadta el, így a jelenlegi favorit Wanderley Luxemburgo, aki – Dungával ellentétben – köztudottan a támadó futball híve, képes lenne egyszerre játszatni Kakát, Robinhót, Ronaldinhót és Patót, így a szurkolók is szívesen látnák őt a nemzeti csapat kispadján. Amennyiben tehát a selecao a következő meccseken is gyengén szerepel, szinte borítékolható a kapitány-váltás.

    ------------------------------------


    bebaszna ha megint ez a cserencsétlen kerülne ide :s