• NEXUS6
    #36
    Háj enter-price!

    Én abban látom ennek az óriásnak a bünét, hogy marhára rátelepszik az egész iparágra. Miközben mind hardware, mind software gyártónak vért kell izzadni a profitért ő szépen bezsebeli a pénzt. Kérdezem én miközben az egész világon recesszió van ő hogyan tud mindig csúcs bevételt produkálni?

    Egyszerűen, az ő helyzetében semmi kockázat nincsen. Emlékszel még mennyit tökölt a W2000/nt5-el? 5 évet!!! Mondj még egy céget aki megengedhetné ezt magának. És ő megengedhette, mert ha veszel egy vasat akkor arra oprendszer kell. Mindegy milyen gyártótol van a vas, mindegy milyen programot szándékszol futtatni, mivel oprendszer piacon a M$(bebe én is igy irom) egyeduralkodó, az biztos, hogy a gépek legalább 90 százalékán az ő szoftvere lesz, ez előre le van zsirozva. Nem az a baj, hogy mp van az oprendszerben, hanem az, hogy miközben mindenki egyformán sziv, mindenhol máshol a béka segge alatt vannak az árak és a bevételek ő még is extra profitott produkál.

    Adja ingyen az oprendszereit, a fejlesztési költségeket már úgy is tizszeresen megkereste, legalább ne szivja el a pénzt a piacról, hogy más is életben tudjon maradni! Ennek igy semmi értelme! Nincs itt verseny egy szál se! Tudtommal az USA-ban is van anti-trust törvény, akkor mi jogon létezik még mindig ez a dinoszaurusz?