A repülés szerelmeseinek topikja.
  • repvez
    #14110
    Azért nem olyan nagy mázli ez manapság . a legtöbb repülöt ugy tervezik, hogy egy hajtómóvel is tudjon repülni, itt csak az volt a mázli, hogy nem égett vissza az uzemagyag a tartáklyba és nem robbant be.
    De ott is , vannak visszacsapo szelepek és semlegesgáz vagy szivacsban elnyeletve az uzemanyag, szoval, az se sürün fordulna elö.

    Ami engem fel bosszant az ilyenekben az a szenzácio hajhász cimek. mindenhol ugy hirdetik, hogy a videon az van ahogy a hajtómü lángra kap. közbe meg márcsak az van rajta, hogy ég és már megtörtént az esemény. Meg az márcsak lábjegyzetbe apróbetüvel irják, hogy amugy a repülö biztonságosan leszállt ugy, hogy több percig még a levegőben volt és kormányozhato maradt.

    És a sok IQ huszár meg emiatt már pánikol és azt hiszi, hogy milyen szar ez a tipus, mikor ez az egyik legkevesebb eseméynben résztvevö tiéus, ha jol tusom 9 balesete volt csak abbol 1-et lelöttek az ukránok, egyet meg a pilota vitt le önygyilkosságbol, szoval, ezek nem a gép hibájábol fakadoan történtek.
    DE ezeket ugye minek emlitenék, meg mert akkor nem lenne akkora hire és nem kattintanának annyira rá.