• passatgt
    Sven-Goran Eriksson beszélt Wayne Rooneyról szóló vasárnap éjszakán vannak arra való esélyek, hogy csinálják a World Cupot. Anglia előre ihlető van az nagyon előtér Sven pillanatnyilag elme miközben következik, a sérülése Stamford Bridge-nél szombaton. Ha ő fitt lesz vagy nem, nem tudom és senki nem fogja tudni pillanatnyilag, Eriksson elmondta Sky Sports Newsnak.

De ha mi, és mikor körös-körül beszélek mi jelentem (Sir Alex) Fergusont, magamat, Manchester orvosi karját és az angliai válogatott orvosi karját. És ha gondoljuk azt egy kevés színpadnál, venni fog egy kevés részt, azután szedni fogom őt. Túl korai tudni, hogy neki fog-e alkalma nyílni arra, hogy fitt legyen vagy nem, de ha azt gondoljuk, hogy neki akkor van esélye, szedni fogom őt.

Ez egy remény és ez egy remény minden angliai rajongónak. Wayne Rooneyról beszélgetünk, ő a legjobb játékosok közül az egyik a világban és ő annyira nekünk rendkívül fontos, ha azt gondoljuk, hogy neki alkalma nyílik arra, hogy a World Cup alatt fitt legyen, azután természetesen szedni fogjuk őt. Eriksson maradni fog az orvosi karjával való rendszeres megállapodásban és venni fog egy meglátást Rooney fitneszéről közelebbi a május 15-i határidő. Azelőtt Sven május 8-án el fogja nevezni az átmeneti osztagát.

Azt gondolom, hogy nekünk meg kell néznünk azt közelebb a World Cupnak, tette hozzá. Bárkinek mondásra ma ez hat hetet fog igénybe venni, ez nyolc hetet fog igénybe venni, bárkinek nehéz mondania azt. Remélem, hogy a World Cupnak nincs vége Wayne Rooneynak. Annyira neki, a csapatnak, a rajongóknak reménykedek, mert rendkívül fontos nekünk. De ha az orvosi csapat elmondja nekem neki nincs esélye, azután nem fogom szedni őt. Ha akkor később részt tud venni a World Cupban, őt szedni fogják.

A Manchester United szombat este kibocsátott egy nyilatkozatot Rooney sérülését illetően a hivatalos honlapjukon. A rövid nyilatkozat követésekként olvasott: Wayne Rooneynak van a negyedik alapjának egy törése lábközép a jobb lábán. Vágyni fog hat hétre. Rooney fenntartotta a sérülést United vége 3-0 vereség Chelsea-től Stamford Bridge-nél.