asdad.png




Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • DONGUBA
    #757
    Eltiltás előtt a középpályások
    Írta: Z. Iván
    --------------------------------------------------------------------------------

    Igen szerencsétlenül gyűltek a sárga lapjai a csapat középpályásainak, hiszen mindhárom jelenlegi középpályás egy sárga kártyányira van az eltiltástól. Deco, Xavi és Márquez ugyanis egyaránt veszélyeztetett helyzetben van, s most különösen nagy jelentősége van a lapoknak, hiszen két hét múlva a Real Madrid ellen kell megmérkőznie a csapatnak.

    Így sokakban felmerülhet, hogy aki nem szeretne távol maradni a szuperrangadótól, az most szombaton begyűjtheti ötödik sárga lapját. Ez esetben ugyanis csak a jövő hétvégi Betis elleni meccset kényszerülne kihagyni az adott játékos, s a Madrid ellen már "tiszta lappal" szállhatna a küzdelembe. Az érintettek közül Deco szólalt meg, s elmondta, hogy szerinte nekik nem szabad így taktikázniuk, úgy kell játszaniuk, mint bármikor máskor.

    "Ez egyértelmű dolog, mi egy sárgányira vagyunk az eltiltástól, de ez nem lesz hatással a játékunkra. Ezért nem fogunk másképpen játszani a Depor, s a Betis ellen sem. Nem aggódunk. Mindhárman a középpályán játszunk, de a dolgunkat ugyanúgy kell végeznünk, mint eddig" - mondta Deco.

    A brazil-portugál egyébként valószínűleg nem pályázik majd a sportszerűségi díjra, hiszen ő már az idénybeli második automatikus eltiltása előtt áll, összesen kilenc sárga lappal, ugyanis az őszi idényben a Real Sociedad elleni meccset már kihagyta a lapjai miatt. Most azonban neki is, és másik két társának is vigyáznia kell, mert ellenkező esetben könnyen elmulaszthatják a Madrid elleni derbit.





    FORZA NERAZZURA!
    Pazza INTER Amala!
    Tutti Pazzi per Adriano!