asdad.png




Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • DONGUBA
    #284
    Zanetti után érdeklődik a Barca
    Írta: B.Tibor
    --------------------------------------------------------------------------------

    Az Internazionale megerősítette, hogy a katalánok érdeklődnek a játékos után.

    Bár a Barca vezetősége korábban kijelentette, nem szándékoznak jelenleg új játékosokat igazolni, az átigazolási piac megnyitásáig sem tétlenkednek ugyanakkor.

    Az El Mundo Deportivo híre szerint Laporta, Rosell, Begiristain és Rijkaard számba vették a lehetséges aspiránsokat, sőt már a puhatolózó tárgyalásokat is megkezdték, például Cristiano Zanetti esetében.

    Gabriele Oriali az Internazionale igazgatója megerősítette a katalán sportnapilapnak, hogy a Barcelona érdeklődik a válogatott játékos iránt, aki ugyan kiesett Roberto Mancini kegyeiből, viszont a Barcánál fontos szerepet kaphat a középpálya erősítésében, csakúgy, mint a korábban - pletyka szinten - megnevezett Alessio Tacchinardi és Olivier Dacourt.

    Zanetti 27 éves, 180 cm magas és 77 kiló. Az Interben 1999-ben mutatkozott be, azóta 63 olasz bajnokin, 3 olaszkupa és 23 nemzetközi találkozón volt kezdő, s ezalatt 3 gólt rúgott.

    A válogatottba 2001 novemberében debütált, azóta 16 meccsen volt a kezdő tizenegy tagja, és egyszer sikerült neki a hálóba találnia.

    Egyetlen hátránya lehet, mégpedig az, hogy az olaszok már nevezték őt a BL-re, így a nemzetközi kupában biztosan nem léphet majd pályára