asdad.png




Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • R9
    #258
    Adriano volt -ismét- a differencia
    Sep. 15. 00:08 -Milano-
    Győzelemmel debütált a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein az FC Internazionale, miután Adriano (zsinórban a hetedik meccsén volt eredményes) duplájával legyőzte a német bajnok Werder Brement ma este a San Siroban. Igaz a brémaiak 10 emberrel játszották végig majd az egész meccset és az Inter vagy nyolc-tíz száz százalékos ziccert hibázott el.
    Mancini a Chievo meccshez képest csak a középpályán változtatott, itt ugyanis Zé Maria helyén Van der Meyde kezdett, még Davids posztján Emre. A középpálya tengelyében a Stankovic-Veron duó kapott lehetőséget. A csapat agresszíven és eredményesen kezdett, ugyanis az ötödik percben Emre labdájával Adriano lépett ki őt pedig Ismael csak szabálytalanul tudta megállítani, így a kékmezes Inter 11-eshez jutott, még a Bremen 10 emberre fogyatkozott. A labdát végül Vieri tette le a büntetőpontra, ám a nagyerejű középre tartó lövését Reinke lábbal hárította. Az elhibázott lehetőség nem sokkolta le csapatot, mivel pár perccel később Van der Meyde verekedett át három védőn, de mikor már csak Reinkével volt szemben ő is hibázott. A Werder a kiállítás után átállt 4-3-2-es felállásra, ez pedig igen eredményes volt sőt a németek néha veszélyesebbek voltak mint az Inter. Persze ehez kellett az is hogy Van der Meyde mellett nyugodtan jöttek mentek illetve íveltek befele a szélsők, ám szerencsére nem lett semmi baj. Persze a másik oldal sem volt sokkal jobb Favallival és Emrevel, itt is rengeteg hibát lehetett felfedezni. Elől Vieri és Adriano középre kérték a beadásokat, de a labdák nem igen értek oda ahova kellett volna. Aztán jött egy Veron passz, újra Adriano ugrott ki, újabb fault, újabb büntető. A brazil ezúttal nem bízta a véletlenre a dolgokat és elemi erővel vágta a sarokba a labdát. A gól után Van der Meyde a balszélre ment, Stankovic kihúzódott a jobbra, még középre bement Emre. Ennek gyorsan meg is lett az eredménye miután a holland két-három remek labdát adott be Vierinek, ám Bobo minden lehetőséget elrontott.
    A második félidő ott folytatódott ahol az első abbamaradt, azaz Van der Meyde beadás és Vieri hiba. Ezután Mancini érdekeset húzott, lehozta a szinte érinthetetlen Javier Zanettit és a helyére beállította Zé Mariat, sőt Emre és Stankovic is helyet cseréltek egymással. A meccset viszont nem sikerült lezárni, sőt Cordoba folytonos hibái miatt a Werder volt veszélyesebb. A másik oldalon Reinke minden lehetséges ziccert kifogott, és mint írtuk a levegőben lógott a meglepetés azaz az egyenlítés. Mancini ekkor újabbat húzott! Lejött a balszerencsés Vieri és helyette Recoba állt be, majd lesérült Stankovic (bokaficam), őt Cambiasso váltotta. Ekkor vérszemet kapott a Bremen, de Materazzi illetve Cordoba magabiztosak voltak és a végén kitámadó vendégcsapatot sikerült lekontrázni, így a 90.percben Adriano bal lába tett pontot a ma esti Bl meccsre, amely végül az Inter 2-0-ás sikerét hozta.

    INTERNAZIONALE - WERDER BREMEN 2-0
    ű gól: Adriano (11-es) 34´ 89´
    INTER (4-4-2): 1 Toldo; 4 J. Zanetti (13 Ze Maria 52´), 2 Cordoba, 23 Materazzi, 16 Favalli; 7 Van der Meyde, 14 Veron, 25 Stankovic (19 Cambiasso 83´), 5 Emre; 32 Vieri (20 Recoba 77´), 10 Adriano. (12 Fontana, 8 Davids, 9 Cruz, 19 Cambiasso, 38 Della Fiore). edző: Mancini.
    WERDER BREMA (4-3-1-2): 1 Reinke; 3 Pasanen, 25 Ismael, 2 Fahrenhorst, 7 Stalteri; 24 Borowski, 6 Baumann (23 Magnin 36´), 4 Ernst; 10 Micoud; 17 Klasnic (9 Charisteas 61´), 38 Valdez. (16 Borel, 11 Klose, 15 Lagerblom, 27 Schulz). edző: Schaaf.
    vezette: Lubos Michel (SVK)
    sárga lap: Cordoba, Favalli, Micoud és Baumann
    kiállítva: Ismael 5´ (W.Bremen)
    hosszabbítás: 2´ ill 4´