Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • DONGUBA
    #737
    Ronaldinho: Trófeákért és trófeákért!
    Írta: Z. Iván
    --------------------------------------------------------------------------------

    A Barcelona játékmestere és talán legnagyobb klasszisa fogadkozik, hogy a tavaszi szezonban mindent meg fog tenni a győzelmek érdekében, és igyekszik a legjobb formáját hozni. 'Dinho' nyilatkozatában reményét fejezte ki azért, hogy 2005 a Barcelonáról fog szólni.

    'Ronnie' most gyakorlatilag kiadta a vezényszót saját magának és csapatának is, hogy a trófeamentes éveknek vége kell legyen, s 2005-ben már csak az első helyekben lehet gondolkodni. "Ebben az évben csak pozitív dolgokról gondolkozom. Remélem, hogy 2005 egy kiváló esztendő lesz, a Barcelona esztendeje. Az egyetlen és elsőszámú cél, hogy trófeákat nyerjünk, ezért fogok harcolni én, és ezért fogunk küzdeni mindannyian, minden csapattársammal. Ugyanis úgy akarjuk befejezni ezt a szezont, hogy annyi kupát nyerjünk, amennyit csak lehet."

    "Számunkra két versenysorozat van, mely két nagyon fontos kupát jelenthet. Meg akarjuk nyerni a Ligát és a Bajnokok-Ligáját is. Én a magam részéről mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy mindkettőt megnyerjük!"