Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • DONGUBA
    #681
    Belletti erősítést remél
    Írta: Cséká
    --------------------------------------------------------------------------------

    Juliano Haus Belletti, a Barca brazil jobbhátvédje úgy véli, csapatának a téli szünetben néhány poszton erősítésre lenne szüksége a további jó szereplés érdekében.

    "Larsson és Gerard sérülésével tovább csökkent a már így is szűkös keret, akikből a mester választhat. Az eredménykényszer miatt így a játékosoknak egyre nagyobb terhet kell magukkal cipelni, hiszen a sok hiányzó miatt a rotáció nem igazán oldható meg. Úgy hiszem, a télen Rijkaard mester is szívesen látná néhány új játékos érkezését."

    Belletti mellett Javier Saviola is hallatta szavát a Barca keretét illetően. A Monacónál kölcsönben lévő csatár válogatottbeli csapattársát, Javier Mascheranót ajánlotta a vezetők figyelmébe. Mascherano korábban a Real Madrid, majd az elmúlt napokban a Deportivo La Coruna figyelmének középpontjában állt, ám akárcsak a madridiak, a galíciaiak is letettek arról a tervről, hogy már a télen hozzák el a River Plate játékosát. Mascherano 21 éves védekező középpályás, és hazája egyik legnagyobb tehetségének tartják a szakemberek. Javier Saviola is ezen a véleményen van:

    "Szerintem jelenleg a legjobb otthon játszó argentin játékos Mascherano. Rendkívül sokat fejlődött az utóbbi időben, s minden bizonnyal nagyon rövidesen valamelyik európai élcsapat sorait fogja erősíteni. Őszintén remélem ez klub a Barcelona lesz."