Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DONGUBA
    Ronaldinho akár 10 évvel hosszabbítana
    Írta: V-Man
    --------------------------------------------------------------------------------

Ronaldinho Gaucho, az FC Barcelona brazil támadója egy interjúban elmondta, hogy akár tíz évvel meghosszabbítaná szerződését a katalán klubnál, ha azt szeretnék a vezetők.

Ronaldinho a Laporta-éra első "drágaköve" rövid idő alatt a világ egyik legjobb játékosává nőtte ki magát a Barcához igazolása után, így érthető, hogy a közönség is valósággal imádja a brazil zsenit.

"Napjainkban nagyon ritka, hogy egy játékos hosszú évekig maradjon ugyanannál a csapatnál. Ennek ellenére én szívesen aláírnék akár tíz évre is a Barcához. A Barcának pont egy ilyen játékosra volt szüksége, mint én, nekem pedig pontosan az FC Barcelonára volt szükségem! Úgy hiszem, ennél jobbat nem találhatnék, a Barcával érhetem el a legnagyobb sikereket. Még másfél éve sem vagyok itt, mégis az Aranylabda esélyesei között tartanak számon. Az első napokban beleszerettem Barcelonában, azonban még semmi emlékezeteset nem értem el a klubbal. Szeretnék bekerülni a klub történelmébe, ehhez pedig az kell, hogy nyerjek valamit a Barcával, mert pályafutásom végeztével trófeákkal is akarok büszkélkedni, melyeket a Barcával nyertem. Amikor tavaly legyőztük Madridban a Realt, a repülőtéren fantasztikus fogadtatásban részesültünk. Belegondolni is hátborzongató mit élnénk át akkor, ha végre valami trófeát nyernénk a szurkolóinknak."