Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • DONGUBA
    #513
    Giuly: Minden meccsen gólt akarok lőni

    Írta: B.Tibor

    Ludovic Giuly jó formában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint három legutóbbi gólja a Barca-ban és a válogatottban.

    Giuly szinonimája a gól, írja mai számában az El Mundo Deportivo című sportnapilap. Ha az újság kicsit túloz is, az kétségtelen, hogy a francia szélső tényleg jó teljesítményt nyújt Barca játékosként is, mivel a Gamper Kupán, a Racing ellen és a válogatottban is sikerült a hálóba találnia.

    \"A Sevilla ellen nyerni akarunk. Ez az első meccsünk odahaza és nem akarunk csalódást okozni. Folytatni szeretnénk azt, amit a Racing ellen elkezdtünk.\" tekintett előre a francia játékos.

    Arra a kérdésre, hogy esetleg egy újabb Giuly góllal? \"Miért ne? Minden meccsen gólt akarok lőni a bajnokság végéig. Persze annak is nagyon örülök, ha Etoo vagy bárki betalál, mert egy csapat vagyunk, és a jó együttműködés fontos a számunkra.\"

    A 2-0-s francia győzelem is nagyon kellett a válogatottnak. \"Szükségünk volt erre a győzelemre, a ránk nehezedő nyomás miatt. Jó meccset játszottunk, de Izráel ellen is be kellett volna gyűjtenünk a három pontot.\"

    Ludo tizenegy találkozó után volt ismét eredményes. Legutóbb ez Új Zéland ellen sikerült neki, s talán ez is oka volt annak, hogy Párizsban csak csere volt múlt héten. \"Minden meccsen szeretnék játszani a válogatottban, és ezért kihasználom azokat a lehetőségeket, amikor a pályán vagyok. A tervem az, hogy a Barcával nyerjünk trófeákat, és a válogatottal is kijussak a világbajnokságra.\"