Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • DONGUBA
    #510
    Ronaldinho harcra kész

    Írta: V-Man


    Az FC Barcelonánál tavaly beköszöntött új korszak, amelyet Joan Laporta érkezésétől számítanak a katalán csapat szurkolói, első és máig legnagyobb csillaga Ronaldinho kész a visszatérésre.

    A brazil géniusz a nyitófordulóban még nem lehetett ott csapatában a Racing ellen, de szombaton a Sevilla ellen már bevethető, mivel felépült sérüléséből. Az előző szezonban épp a Sevilla ellen, egy bődületes bombagóllal mutatkozott be a Barca 10-ese a Nou Camp közönségének, ám az a gól is csak a döntetlenhez volt akkor elég. Ezzel az eredménnyel most sem lennének elégedettek a Barca-szurkolók, de bizonyára a játékosok, így pl. Ronaldinho sem.

    A közönség-kedvenc Ronaldinho a nyáron új szerződést írt alá a Barcával, amivel nagyon elégedett:

    "Az az igazság, hogy a jelenleginél jobbat nehezen tudnék elképzelni is magamnak. A Barcánál és a brazil válogatottnál nyújtott teljesítményemmel egyaránt elégedett lehetek. Végre teljes mértékig felépültem bokasérülésemből, amiért köszönetet mondok Istennek. Kész vagyok a visszatérésre, alig várom már a meccseket. Még mindig rengeteg tanulnivalóm van a futballban, de remélem minden egyes meccsel tovább írom a magam fejezetét a futball-történelemkönyvében."