Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • pilfer
    #354
    Most már tény: Giuly a Barçáé!


    Az FC Barcelona leigazolta a Mónaco francia jobbszélsõjét, Ludovic Giuly-t. Hosszas egyeztetések után végre a klubbal is megegyezett a Barça. A gall játékos 3 évre szerzõdik le a katalán óriáshoz, 7 millió euró fejében.

    A hét végén a Mónaco egy küldöttsége érkezik Barcelonába, hogy lepontosítsák a szerzõdést, így Giuly-t már hétfõn bemutathatják a közönségnek. Az egyik ok, amiért a tárgyalások ennyire elhúzódtak, az Quaresma volt, akit a Barça szeretett volna belevonni a bizniszbe, a BL-döntõs csapatnak azonban nem kellett a portugál.

    Joan Laporta elnök úr tegnap Lisszabonban tartózkodott, ahol, mint ismeretes, a csapat jövõ évi mezeit mutatta be. "Hamarosan két játékost mutatunk be, akik ezeket a mezeket fogják büszkén viselni a következõ években. Már megállapodtunk velük. (.) Belletti jelenleg Brazíliában nyaral, majd hazautazik a bemutatásra. A Mónacóval is megállapodtunk, már csak Giuly aláírása hiányzik".

    Laporta elmondta, hogy még egy "9-es" és egy középpályás hiányzik a csapatból. Minimum 3 játékost igazol a klub, és még annyit, amennyire a maradék pénzbõl lehetõség van. Feleslegesen azonban nem költekezik. Jó ezt hallani a Gaspart-éra után.