Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • pilfer
    #258
    Trezeguet a Barca-ban akar játszani


    Zajlik az élet David Trezeguet körül. Miközben a Juventus hajlandó akár elcserélni is őt, addig az EB-re készülő francia csatár a Barcelonába készül.
    David Trezeguet a Barcelona egyik legnagyobb igazolása lehet ezen a nyáron, bár a játékos ügye már jó pár hónapja húzódik, köszönhetően annak, hogy a Juventus több alkalommal is "kifarolt" a Barca ajánlatai elől.

    A legutóbbi információk szerint Luciano Moggi az "Öreg Hölgy" elnöke a Chelsea játékosáért, Mutu-ért elcserélné Trezeguet. Az egyetlen probléma csupán az, hogy a csatár egyáltalán nem Angliában képzeli el a jövőjét, hanem nagyon határozottan a katalán Klub-bal szimpatizál. Talán ezért is fogadta pozitívan a barcelonai vezetőség 3 éves szerződésajánlatát, 3 milliós fizetéssel egyetemben.

    Ha David jön, akkor Saviola nehéz helyzetbe kerülhet. Az argentin csatár fizetése nagyon magas - többet keres, mint Ronaldinho - amihez még olyan extra juttatás is jön, mint a gólonkénti 1 millió peseta.

    Eközben Trezeguet a válogatottal készült Franciaországban. A sajtó képviselőivel legközelebb csak május 25-én vagy 27-én találkozhat, a válogatott sajtószóvivője szerint, így addig csak a találgatások maradnak.