Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik


  • pilfer
    #135
    Szerdán Barcelona - Kína a Nou Campban


    Az FC Barcelona vezetőség úgy döntött, hogy a Klub „nemzetközibbé” tétele érdekében a labdarúgócsapat a nyári előszezonban az „On Tour Asia 2004” keretében felkészülési meccseket fog játszani a legnagyobb kontinensen az ottani legjobb együttesek ellenében.

    Jövő héten a vezetőség néhány tagja (Marc Ingla, Txiki Begiristain és Esteve Calzada) Tokióba utazik, hogy konkretizálja a Japánban és Koreában megrendezendő meccseket, valamint hogy tárgyaljon Kína részvételéről is. Az előzetes tervek alapján a Barça 4 meccset játszana július 26. és augusztus 4. között a japán és a koreai bajnokság top csapatai ellen.

    A jövő hét programja tartalmazza a Tokióban és Szöulban a program prezentációját, az FCBotiga meglátogatása (a Barcelona hivatalos ázsiai ereklye boltja), valamint tárgyalásokat a klub lehetséges jövőbeni szponzoraival.

    Az azonban már biztos, hogy szerdán, április 21-én a kínai válogatottat látjuk vendégül a Nou Campban egy barátságos meccs keretein belül. A meccset délután 6 és 6:30 között rendezik és a kínai CCTV csatorna élőben közvetíti. A legutolsó világbajnokság óta Kínában a foci lett a legnézettebb tévéműsor, így az ezen a fontos piacon élő emberek milliói követhetik majd élőben a meccset.

    A vezetőség ázsiai programja (helyi idő szerint):

    Április 19. hétfő
    - 22:30, Érkezés a tokiói repülőtérre

    Április 20. kedd
    - 6:30, Értekezlet a Tokió Dome Hotelben (cím: 1-3-61 Koraku, Bunkyo-ku, Tokyo 112-8562)
    - 7:00, Látogatás Grandome Odaiba-ban, az FCBotigaban (cím: Sun Walk Palette Town 1F, 1 cho-me, Aomi, Koto-ku Tokyo)

    Április 22. csütörtök
    - 15:00, Értekezlet a Lotte Hotel Seulban (cím: Sogong-dong, Chung-gu, Seoul, 100-721)

    Április 23. péntek
    - Visszatérés Barcelonába