.
  • SaGa Jr
    #8593
    Ugye az ajtókon át közlekedsz és nem a speeder-t használod a területek közötti haladásra? Ugyanis csak akkor trigger-elődik a feladat, amennyiben a hajódat is tartalmazó pályaszakaszra másik területről lépsz át a részlegek közötti ajtót használva. Utána kicsit haladni kell előre és indul a mozi az exchange (nem tőzsde!) kapcsán. Kocsmából kijövet nem fog aktiválódni a feladat, csak a dokkoktól vagy a refugee szektorból érkezéssel.
    A hutt számára elvállaltad a feladatot vagy csak dumáltál vele (nem mindegy)?
    Segítettél mindenkinek akinek lehetett (kapitány keresés, elveszett asszonyka meglelése és pasijához juttatása meg a többi kis feladat ami összeszedhető)? Amennyiben nem, úgy tessék azokat a feladatokat is elvégezni. Van minden területen dögivel ilyen feladat.

    A suhanó versenynél meg menj neki valaminek úgy, hogy csak a verdád fara érintse (tehát oldalról csapódj bele de éppen csak fenékkel) és akkor lekerül a helyére a gép. Onnantól normál módon tudod nyomni a versenyt. Ha meg kiiktattad a droidot akkor meg így is úgy is te fogsz nyerni, akár fönt mész akár lent.
    Ugyanez a nekimenős dolog használandó majd az Onderon-on is, ott mindjárt a pálya eleji szobrot kell elkapni úgy, hogy oldalról csapódsz neki épp a verda fenekével és akkor lekerül a placcra. Ha szemből mész neki vagy tele oldallal akkor csak lepattansz de maradsz fenn.

    Van egyébként erre javítás a neten mod formájában csak nem éppen kompatibilis más modokkal.

    Ha meg magyarítva játszod, lehet hogy a dolog bezavar, mert nem találja a magyarítás után a megfelelő script-et a program. Szóval inkább angolul nyomassad, a magyarítást hanyagold.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.04.06. 09:26:26