A sulinetes átverés teteje
  • Breki33
    #27
    "A Sulinet Expressz tartósbérleti konstrukciójával a 60 ezer forintos jóváírás akár három adóévben is igénybe vehető, így a program keretei között a számítógép-konfiguráció, digitális fényképezőgép, nyomtató stb. árából a vásárlónak visszautalt összeg optimális esetben elérheti a 180 ezer forintot.
    Míg vásárlásnál
    az ár egy összegbeli kifizetésével
    a bérlő egy darab számlát kap, amit egy adóévben tud felhasználni, maximum 60 ezer forint visszaigénylésére, tartósbérlet esetén három egymást követő évben kap számlát, melyet így három adóévben készített bevalláshoz tud csatolni."

    EZ a hivatalos tájékoztató de ha ezse elég akkor olvasd el a sulinet-es topic-ot hamár úgyis beszólsz másoknak, hogy nem olvasnak utánna illetve nem tájékozódnakP

    De ha ragaszkodsz a jogszabályhoz erre keress rá
    1995. évi CXVII. törvény a személyi jövedelemadóról 36/A§ (törvényi alap) és módosításokra.

    Pontosabban
    Az adókról, járulékokról és egyéb költségvetési befizetésekről szóló törvények módosításáról” szóló 2002. évi XLII. törvény[1] 11. §-a egy újabb, 36/A §-sal egészítette ki[2] a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényt (Szja tv.), amely paragrafus tartalma, illetve címe „A felnőttképzés díjának, valamint az oktatásban résztvevők egyes kiadásainak kedvezménye”.

    Mégegyszer mondom ez évben lehet, hogy másként van, mivel én lediplomáztam nem figyelem majd csak az adótörvény megváltoztatása után, ha igaz lesz.

    Alaplapos témáról meg csak annyit, hogy nagyon sokan panaszkodtak annó, hogy alaplapot miért nem lehet venni, és úgy tudom ezt csak az idei évtól lehet. De azt mint fent mondtam nem követem figyelemmel egyenlőre.....