Na jó, jó. Hát én sem erre gondoltam. Mondjuk inkább érdekelnének a beállítások. Tényleg. Ti, ha bementek egy versenybe (gyakorlás is lehet), mihez nyúltok hozzá az autó beállításában. Nem tudom, a hiba lehet, hogy bennem van. Elnéztem egy pár időeredményt, de a közelükbe sem érek. Most akkor én vagyok ennyire béna, vagy az autóm van ennyire bénán beállítva. Én úgy csinálom ezt, hogy ha kiválasztok egy pályát, akkor betöltöm hozzá a gyári beállítást. Futok vele pár kört és megpróbálok finomítani. Én úgy érzem, hogy a gyári beállítással futott időeredményhez képest, sokat tudok javulni ha állítok a "gázadás - motorfék - előfeszítés" értékeken, a "keréknyomás" értéken. Ezzel szemben a "kirugózások – kerék dőlésszög - motorfordulatszám" állítgatásával, rettenetesen elrontom az összképet. Én most nem azt várom, hogy küldözgessetek mindenféle beállításokat. Ezt különösen azért sem, mert mindenkinek más és más a vezetési stílusa és szerintem, ami egyiküknek jó, nem biztos, hogy a másiknak is az optimálist beállítást jelenti. Az viszont érdekelne, hogy kb. még is álltalába miket állítgattok ahhoz, hogy jobb időeredményeket érjetek el. Természetesen én is olvasgatom, a magyarra fordított kézikönyvet a beállításokról és próbálom megfejteni a "megfejthetetlent". Szóval kíváncsian várom a tapasztalatokról szóló hozzászólásokat.