• peterke
    c-s, m-s sorozatban nincs infra, az csak az s-eseknek jár... siemensnél ez a stratégia. viszont asszem ezek már usb-n kapcsolódnak, nem soros porton, mint az 55-ös széria. (ahol egyébként nekem a c55-tel mindig megszakad a kapcsolat, s55, m55, mx60 (ennek a számában nem vagyok biztos, tudjátok, az az x-es - csak kölcsönben volt...) esetében frankón működik.
    egyébként az s-es tudja azt, amit a fentebbi cikkben bemutatott nokia 7ezerakármennyis, és a fejemet rá, hogy harmadannyiba fog kerülni.
    és ne röhögtessen senki, hogy a nokia full minőségi. párhuzamosan használok hosszú ideje nokiát is és siemenset is (céges vs. saját telefon), mind a kettőből több típust is használtam már, és nokiából mindegyik lefagyott időnként. egyszerűen leáll, és csak aksikivétellel lehet újraindítani. és nem csak szutykos 3xxxes csinálta, hanem időnként a 3 éves 6210 is, ami állítólag ha az első hónapját túléli, akkor örökké él... egyébként szeretem a nokiát is, de az utolsó telefonjuk, ami igazán tetszett, az a 6310 volt. siemensnek pedig minden sorozatában van jól sikerült darabja. a menüjét helyrerakták, amióta ilyen ikonos izét használ, megbízható, mint állat, több mint egy hetet bír rendszeres használat mellett és szinte ingyen van. n6310 majd' 40ért? na ne szórakozzunk, kéremszépen... :(