• EnigmaHarlequin
    Nah Üdv mindenkinek a patcheléshez nem értek de van crack az 1.4 es verzióhoz is méghozzá ha letöltöttétek a WA t akkor abban benne van egy crack ami sárga szinűikon legalábbis nekem volt de ha nincs akkor keressetek egy olyan fájlt ami nekem a NFS most wanted hoz volt sD4hide egy halálfej az ikonja azt kell bemásolni a dawn of War könyvtárba és minden indítás előtt el kell indítani ezt a fájlt ......Magyarításhoz annyi a hozzáfűzésem, hogy az 1.4 es verzióval nem megy a magyarítás de mégis megy annyit kell csinálni, hogy az összes local könyvtárban van egy egy alkönyvtár ami eng és hun címen van az eng ből kivágod a fájlokat és kimásolod a saját local jába a hun ból pedig nem Kivágod, hanem bemásolod az eng könyvtárakba elsőre bonyinak tűnhet és rossz hír nem lesz teljes a magyarítás, sőt igaz angol szavakat nem fogsz találni, hanem helyette csak key és hieroglifák gondolom megoldható lenne, ha a a programba benyúlnál és ezeket átneveznéd, nos ezek a kis malőrök pedig csak egy két gombnál vannak egyébként a párbeszédek és a küldetés leírások magyarok lesznek Bocs ha értetlenül írtam valamit jah és annak aki nem tudja telepíteni ha daemon toolst használsz gyöződj meg róla hogy a 3. o valamilyen szériás e , mert a 4. 0 ssal nekm sem ment a telepítés…….Jah újabb észerevétel meg patcheltem 1.41 re és nem megy a crackem ami az 1.40 hoz volt nah ebben viszont én kérnék segítséget……
    A Császár és Birodalom Dicsőségére Üdv néktek