Nos, tudom, hogy mar a legtobben regen tulvagytok rajta, de ha mar itt egy forum a jatekrol, irom; tegnap este vegre nekem is sikerult kiprobalnom ezt az uj Pirates!-t. En azon "oregek" koze tartozom, akinel C64-en mar ez egy meghatarozo elmeny volt, nagyon sok idomet eltoltottem ez elott a jatek elott.
Ez az uj szamomra egy iszonyu pozitiv elmeny, mert a sok elmenybeszamolo utan sem tudtam meg elkepzelni, hogy visszakaphatok meg abbol a jatekelmenybol valaha, ami akkor volt. Es visszakaptam. Egy nagyon szep felujitas, a sok halomra gyilok fps kozott egy kis gyongyszem ez a jatek. Amit pluszban nyujt, azzal meg nem megy el mas iranyba, nagyon aranyosak az animaciok (foleg, amikor visszautasitok egy csunya lanyt...).
Szoval nehany ora jatek utan azt kell mondjam, nagyon jo kis jatekot kaptunk, most mar en is csatlakozom a taborhoz.
Lenne nehany kerdesem is. Meg sosem "udvaroltam" a jatekban. Ha egy lanyt balba viszek, az mar jar valamilyen kotelezettseggel? Vagy balozni lehet veluk nyugodtan, attol meg nem kell elvenni? :)
(kiprobalnam mar azt a tancot, amirol annyi szepet es jot hallottam:) )
A masik: a terkepeken fobb tajekozodasi pontoknak azt lattam, hogy XY-fok mellett van a kincs, vagy a noverkem. Ezeket a "fok"-okat ugye nem fogom a terkepen latni, csak akkor talalom meg, ha mar rabukkantam, es aztan megjegyeztem?