bang#2106
előljáróban: az alább leírtakat senki ne vegye magára, nem konkrét személynek szól
ez egy kellemes játékmenetű, kényelmesen játszható game, gyakorlatilag nulla teljesítmény kényszerrel és ez teszi teljesen alkalmassá arra, hogy a júzer szórakozása, kikapcsolódása maradéktalan legyen.
Persze, ha valakinek az a vágya, hogy a max fokozaton max eredményt érjen el hát tegye, de szerintem ezzel a játék alaphangulatát csapja agyon, elveszti a szabadság feelinget és átmegy egyfajta árkád stilbe (rohanok, lövök, rúgok, kapkodok) és gyanítom, hogy annak ellenére, hogy tényleg nem nehéz a game (gondolom nem véletlenül) végig gyomorgörccsel ül a monitor előtt (nem mondom, biztos van akinek streszigénye van, de arra vannak spéci progik). Én nem játszottam a C64-es verzsönnel, de a fanok leírásai alapján egyértelmű, hogy anno is ugyanez a kedves, kényelmes, szabad játék menetű, teljesítménykényszer nélküli játékélmény ragadta meg őket. Engem is... Nem mondom én is kipróbáltam mit bírok, szép eredménnyel is zártam, de abszolút stilus idegen volt az élmény.... nekem.