• PiszkosFred
    50tagu legenyseg 200k arany eseten very happy? Hat bocsatassek meg nekem, de ezzel nem ertek egyet. Sosem volt 200k aranyam "kezben" ha jol emlexem, megis altalaban happy es v.happy legenyseggel fosztogattam. De meg ha csak a fejenkent 3k aranyat nezem a happy miatt, akkor sem igaz az allitas. (Azt mar cska halkan jegyzem meg, hogy osztas utan 40 fos legenyseg, par ezer arany, es veryhappy moral, ez a helyzet mindenkinel aki valaha is jatszott a jatekkal. Siman fenntarthato hosszu ideig igy, szazezernyi arany beszerzese nelkul is. Vagy rosszul emlexem? ;]) Vigan vegigraboltam a deli spanyol varosokat 300-350 emberrel, es orommamorban usztak mindvegig. Ha ezt a letszamot beszorzom az altalad leirt fejkvota mennyiseggel, akkor annyi penz jonne ki, amennyit egesz karrier alatt nem raboltam ossze ;] Sza'l valami nem stimmel...

Azt is irod, hogy egyszer kell csak 250-300 ember a jatekban. Ebbol gondolom hogy azt akartad mondani, a tobbi esetben felesleges a nagy letszam. Ezt megkontrazod azzal, hogy a szarazfoldi ostromnak nincs ertelme. Kerdezem ezek utan, hogy ha nincs ertelme az ostromnak, de a nagy legenysegnek sem (amellyel tamadva van esely hoyg egybol vivni kelljen, ne "sakkozni"), akkor hogy raboltal nagyobb varosokat? Vagy csak a kisebb falvakat, majdnem nulla helyorseggel?

Nem kotekedni akarok - mielott felreertened -, csak kivancsi vagyok...