• Nameny56
    Értem.Am azt már hallottam tőled,hogy nagyon várod az Officers-t!:) Én a demo-val játszottam...hát be kell,hogy valljam,így elsőre nem jött be!De lehet a teljes játékot megszeretném!:) Majd elválik!A Gulf War-ról már beszéltél nekem,kurvára meg is tetszett,mindenütt kerestem,de nem találtam sehol!:S :(

Am a Theatre of war-ról annyit,hogy épp most dühöngtem ki magam,mert az 1C Publishing hivatalos oldalán most néztem meg egy kis videót belőle(http://www.1cpublishing.eu/),amiben tök idiótának vannak a németek beállítva... De bezzeg az oroszok szuper katonák benne,szószerint!Hát a kurva orosz anyjukat!!!Nem egyszer elmondtam már,de ismét megteszem!Nem elég,hogy 1848-ban kibasztak velünk,kibasztak velünk a II.vh-ban,és 1956-ban is!Hát dögöljenek meg!
    És innen is látszik,hogy igazak,a feltételezések!Mivel oroszok csinálják a Blitzkrieg 2 részeket,kiegeket ezért a német oldal direkt nehezebb!Ezt eddig baromságnak tartottam...De innentől kezdve ki nyílott a szemem!A legjobb példa erre a Blitz2 Fall of the Reich kiegje!!!Majd ha játszol vele,te is megtapasztalad,hogy kurvár túl van nehezítve a német oldal!