• Axon
    Ezt már ismerem. 4 játékot szereztem be az elmúlt időszakban ciril betűs verzióban.
    Az egyik pont a Frontlines - Fields of Thunder volt, amiből képet is szúrtam be ide a topikba. Aztán meglett angolul és végül megvettem magyar nyelven. Érdekes kis pályafutás.
    A sudden strike-hoz megjelent egy igen ritka kiegészítő a Gulf War, amit csak oroszoknál adtak ki cirilbetűsen természetesen. Na ezt sikerült megszereznem. Egy igen remek játék az Officers (ajánlom a topikját mert tetszene minden blitzkrieg fannak) jelent meg oroszországban már több mint egy éve és azóta ígérgetik az angol verziót (angol demó van). Na ez a játék nagyon tetszene nekem, de a ciril betűs írások miatt szinte játszhatatlan számomra. A negyedik ciril betűs játék egy remek 2 vh-s stratégia a Theatre of War volt, ami szintén egy éve jelent meg oroszhonban. A ciril betűs verzió hamar megvolt, de ezzel sem tudtam igazán játszani. Vele kapcsolatban a jó hír, hogy pont ezen a héten sikerült megszerezni a működő angol verziót belőle. Angol verzió már volt belőle, de egy furcsa védelmi rendszer miatt nem volt belőle warez verzió, eddig a hétig.