banner
  • broman191
    Egy ideig sz0pás, mert nem keveset kell fejleszteni hozzá hogy működjön ez a stílus megfelelően (ahogyan sok más RPG-ben - Oblivion, Fallout - de nem engedek belőle csak azért sem :]) - több képesség is kellene hamar, aztán a fejlesztési lehetőséget nem dobálják sűrűn - valamilyen csoda folytán sikerült összehozni úgy-ahogy az első karimat működőképesre, így ha a béta mentését megeszi a teljes, akkor öjöm-bódottá. Ha nem, akkor sincs tragédia végülis, alig egy napom volt benne...és ezt-azt változtatnék is, egy lopakodós mellékküldiben a játék szerint megláttak, sajnos egyik mellékfeltétele hogy ne lássanak meg...szerintem nem is láttak meg (elvileg akkor lőnek is a bizonyos helyszínen rád, de az nem történt meg...), nem tudom hol mikor történhetett...szóval az FAIL (Tipp: ilyen küldetéseknél érdemes lesz ránézni a küldetés leírására néha, mutatja-e hogy el lett elb4szva valahol a melléfeltétel, a tudtod nélkül...). A másik dolog hogy a béta befejező küldiben muszáj voltam sniperrel megölni pár katonát mivel már nem volt töltényem a távcsöves nem ölős fegyóban...egyik sem egetrengető baj végülis, de a teljesség fílinget kissé lerontják. :) -.-''