-
"ez igen
PES3 nem P
de ezt már HEdgevel megbeszéltem PPP"
A PES3 csak előszele volt, hogy mit tudnak KONAMI-ék...most itt ez a PES 3.5 és készül a PES4
Amúgy MA! megszereztem a JAPÁNBAN kiadott WS Winning Eleven 7 Int. PS2-re...
Amiből linkelsz képeket az azokból való. Nekem van az a gyep amit képen mutattál...
És akkor a tapasztalatok.
1. Grafika...talán egy lehelletnyit szebbek a mozgások. Viszont a visszjátszások babák, végre nincs agyonhomályosítva, aliasolva.
2. Játékmenet:
na itt már a passzoknál pozitív a változás, eddig egyszer sem adott idióta helyre.
lövések talán könyebbek, de fifás automata célzásról persze szó sincs
előnyszabályt is jobban ítél...és belefújt nekem ha előnyszabály után mégsem maradt a laszti a vétlen játékosnál
labdatartás: itt pozitív ,hogy nem lehet végigcselezni az egész védelmet, könnyebb elvenni a labdát. viszont L1-et nyomva tartva látványosabb a labdafedezés hatása.
összeségében teljesen okes minden, tetszik
3. Licensz...
a buherátorok miatt belenéztem. Egyrészt van Japán!!!! Angol Francia Spanyol Német. Minden menü stb angol kivéve a játékosok nevei..érdekes hogy a kommentátor is tudja a rendes neveket, mint eddig, de a játékosok nevei Japán krix krax. Ezeket át lehet írni rendesre...csak legyen aki bepötyögi.
Át lehet nevezni a stadionokat.
Belenéztem a mezekbe, cipőkbe: meglepődtem ,hogy most már lehet editálni Adidas mezt és logo is ott van...PES3 ban hiába volt Adidas licensz mez nem volt.
Itt van benne az új ADIDAS cipőkollekció...nagyon faszányos az a fehér...nemtom ki hordja de ez még nekem is tetszik
Lehet kapus mezt is editálni...ez nagyon tetszik nekem...csinálok majd rikító zöldet:)sapkában:)
A zászlókat, címereket megint lehet editálni...és JELZEM ez KONZOL verzió:) hihetetlen hogy a konami ezen sporol:))))de a buherátorok kiélhetik ferde hajlamaikat is:)ugyanígy lehet az orrszéleségtől a színes maszkokig mindent alakítani a pofákon:))))
Ahogy rákukkantotam a lemezre 4.7 GB majdnem tele van írva, a PES3 kb a fele lehetett mennyiségre, tehát még van felfedezni való, az irányítás hálistennek nem változott...és OFF THE BALL szerű baromság sincs benne...
to be continued