miert?????
  • Willenbrock
    Az jó ha olyan barátnőd van aki megelégszik egy közös sétával is nőnapon.Az én tapasztalataim szerint a legtöbbjüknek határozottan anyagi elvárásai vannak ilyenkor.Van aki a virágoknak örül,mások vacsorának egy elegáns étteremben,színház,mozi bármi,mindenképpen pénzbe kerül-általában nem is kevésbe.Ez nem is gond általában,de nem akkor amikor hirtelen az ember nyakába szakad egy rakás adósság,és mindenféle számlát betervezés nélkül kell kifizetni.Nálam sajnos ilyesmik történtek az elmúlt hónapokban,ezért bosszantott fel még ezek tetjébe a nőnap is.Mert az én nőismerőseim/hozzátartozóim elvárós típusok.A minimum egy virágcsokor amire számítanak-na most ez 0 Ft-tal nehéz megoldani.De mindegy mára már túltették magukat rajta hogy idén nem járt semmi nőnapra.Esetleg csinálhattam volna valami sajátkezű ajándékot,de akkor többet is kellett volna csinálni,és nem voltam olyan idegállapotban sem.
    A politika persze nem tartozik ide csak ha más komcsi eredetű ünnep van akkor azt mindíg megjegyzik(Május 1 stb) de ez ellen az ünnep ellen soha nincs ilyen politikai alapú kifogása senkinek.